"man in the mirror"

här sitter jag, vaken på min lediga dag och väntar på att få göra ett slutprov i den förbannade kursen naturkunskapB. inte nog med att jag inte vill göra provet utan nu måste jag vänta på att få det oxå... det gillas inte!
funderar på om jag ska ta tag i det kaos jag har gjort här hemma medans jag väntar, men det känns ju inte heller så kul!
jag poppar lite musik, samtidigt som min sköna stämma sjunger med! kanske kan jag göra någon annans morgon lika dålig som min ;) mohaha! får inte jag sova, får ingen sova! förlåt grannarna!

"now it´s too late"

jag har jobbat lite, jag har pluggat lite, jag har städat lite, jag har tvättat lite.. det känns som om jag gjort allt lite, fast det har inte varit lite, det har varit i massor. det vankas kursslut i naturkunskapen och min kära lärare vill att jag gör slutprovet på söndag eller måndag. tyvärr så måste jag men jag känner mig inte redo. just nu känner jag bara ångest över att jag måste läsa, läsa, läsa, läsa ut den där förbannade boken, för så känns det just nu! samtidigt sitter jag och tittar på "biggest loser" och får ännu mer ångest för dessa extra kilon som borde försvinna men de vill ju inte göra det av sig själv, så jag måste flytta på mitt feta arsle och göra något åt det, snart! allt jag säger, säger jag med ett snart på slutet. fuck, vad jag är jobbig.

nog med detta nöje och vidare in i den förbannade boken.

"it takes just a minute"

jag har jobbat massor, jag har varit med vänner massor, jag är varit med min familj massor och jag har pluggat massor. mitt liv känns så innehållsrikt men ändå så tråkigt. jag är så trött. jag är så glad att jag får jobba mycket. jag älskar mina vänner och jag älskar min familj. fast jag älskar inte att plugga och det drar ner min vardag. just nu går jag runt med naturkunskaps boken under armen hela tiden. varje tillfälle som ges så slår jag upp den och försöker lära mig något, men inget går in. jag är så trött hela dagarna att det känns som om jag glömmer bort min älskade underbara sambo. det känns som om vi säger hej och en puss när vi kommer hem och sen god natt och puss och sen nästa dag!
jag själv är viktigast och jag ska nu fokusera på mig!
jag ska göra det jag mår bra av och ta det andra sen, annars går jag in i väggen.

jag saknar My! <3

RSS 2.0