sola skiiiner!

fick tag på Elin tillslut och vi tog sällskap till arbetsförmedlingen! allt gick bra och jag gick hem. på vägen hem mötte jag en nervös Emelie! hoppas att gick bra för henne :)

imorn blir det förhoppningsvis massa sol och bad! om någon vill joina mig! Elin tycker jag ska komma ut till hennes mamma men då känner man sig ju lite fast ute i skogen! hehe!

vi får se hur det blir med det!

sov gott!

sol!

solen skiner ute och jag ska till arbetsförmedlingen! skulle haft sällskap med elin men efter 6 desperata telefonsamtal, utan svar så tror jag att jag pallrar mig ner ensam... hade tänkt och sola lite sen! skulle vara skönt att bada oxå :P

går och gör mig i ordning nu... uppdaterar nog sen igen!

the city

snart bär det ner mot city, eller byn! måste fixa massa grejer! arbetsförmedlingen och systemet, ica och apoteket! så fort lönen har kommit är det väl lika bra att göra av med den så fort som möjligt ?! haha! så förbannat tråkigt att gå själv bara så ska försöka få med mig Elin eller någon annan :)

ikväll blir det bistro för lite fotboll på storbilds-tv!
mysan åkte tydligen hem idag så ska nog fråga henne om hon är sugen att komma hit! :)

nu ska jag gå! uppdaterar lite senare om jag har tid :)

hejhej!

:)

har diskat, ätit mat och pratat med My! det ser ut som att hon kommer hit på lördag och följer med ut på parkfesten :) det ser jag fram emot! det är så konstigt.. när hon bodde här hemma så kunde det gå flera dagar utan att vi pratade med varandra men så fort hon flyttade till västerås så har vi ringt varandra i princip varje dag! att det ska kräva att något försvinner (i detta fall flyttar några mil bort) innan man förstår hur mycket något betyder för en! det är ju konstigt!

nu ska jag hoppa in i duschen och sen vill jag nog se en film!

hejhej!

Lisa "kräftan" Fellebro!

jaa, det är sant! så fort solen kommer fram och jag vistas ute så blir jag som en kräfta! det är ju helt otroligt... vårsol, sommarsol, höstsol, vintersol.. det spelar ingen roll vilken sol som visar sig för jag lyckas då alltid bränna mig! denna gång är det ryggen, vilket inte är allt för bekvämt. lite svårt att anpassa klädvalet eftersom allt skaver :/ lyckligtsvis så början brännan sakta men säkert lägga sig och inta en finare brunare färg och jag hoppas den lämnat mig innan lördagen då det vankas parkfest! vore ju kul att kunna klä sig i normala kläder innan dess :)

nu ska jag avnjuta en smootie på balkongen, dock i skuggan! jag ska läsa en bra bok och vänta på att älsk ska komma hem! <3


...

tim är sjuk så här hemma händer inte mycket...
mysan kom hit igår och hjälpte mig med håret! såg riktigt bra ut igår kväll men imorse när jag kollade mig i spegeln höll jag på att dö... ojojoj, blir å lägga i en färg till för så här kan det inte se ut :P

tog en tripp till nora för att kolla in alla balfina pojkar och flickor. dock såg vi inte mycket.. det var kaos. usch usch, det var bättre på min tid :) haha!

nu ska jag nog kasta in handduken, tidigt för en lördag kväll men vad gör man inte för att vara pigg och fräsch?!


jag som var så bra, vad hände? jag är lite besviken på mig själv, imorn är det nya tag som gäller!


sjung om studenten...

jag tänkte jag skulle skriva om studenten.
jag och elin var och kollade på karnevalen idag.. och det var så tråkigt!
det var lixom inge pepp i dom. alla verkade ha så tråkigt.
när jag tog studenten... det var det roligaste jag någonsin gjort.. och jag skulle lätt göra om det en gång till!
jag skulle ju till och med göra allting lite bättre... jag skulle lägga ner mer tid på att göra allt bra!
tyvärr tar man ju bara studenten en gång och då får man ju se till att göra det bästa av allt..
så alla blivande studenter där ute, Skärp Er! sug ihop och ha en jävla bra dag imorn!
Grattis till er alla!




kvällsmyset i soffan denna torsdag kräver godis!
därför ska jag nu gå till hemköp med Elin!

HEJ!




6 dagar

RSS 2.0